این نان را می‌توان برای صبحانه همراه با پنیر ذوب شده همانند یک کوئسادیلا استفاده کرد و یا همانند تاکو چند نوع ماده غذایی خام و پخته را در آن قرار دهید. من ترجیح می‌دهم آن را همراه تخم‌مرغ صبحانه مصرف کنم.

مواد لازم برای ۶ عدد نان تورتیلای گل‌کلم

  • سر گل‌کلم: ۳/۴ یک عدد بزرگ (یا دو پیمانه برنج گل‌کلم)
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد (یا فلکس اگ برای گیاهخواران)
  • گشنیز: ۱/۴ پیمانه خرد شده
  • لیموی متوسط: ۱/۲ یک عدد
  • نمک و فلفل: مقداری برای مزه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۵ درجه سلسیوس روشن کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

۲. گل‌های گل‌کلم را جدا کنید و به قطعات کوچکی برش بزنید، تکه‌ها باید یکدست و هماهنگ باشند. آن‌ها را در غذاساز بریزید و خرد کنید تا زمانی که شبیه به دانه‌های بلغور شوند. در نهایت باید ۲ پیمانه گل‌کلم داشته باشید.

نان تورتیلای گل کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها